Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Ontstoppen riolering

Heeft u een probleem met uw riolering? Wij ontstoppen en reinigen rioleringen van particuliere woningen, bedrijven en openbare gebouwen.

Verstoppingen, lekken en breuken van rioleringen in oudere woningen en bedrijfsgebouwen komen vaak voor en zijn vrij normaal. Meestal komt een verstopping of een breuk vrij onverwacht. Dat is natuurlijk heel vervelend.

Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring en over professioneel materiaal om de problemen met uw riolering snel op te lossen. Daarvoor beschikken wij over speciaal uitgeruste vrachtwagens met een groot waterdebiet onder hoge druk.

Een verstopte riolering kan ook veroorzaakt worden omdat ze verzakt of beschadigd zijn of door het ingroeien van wortels. Bij twijfel kan de oorzaak bepaald worden via onze camera-inspectie. Zo kan de juiste locatie van het probleem bepaald worden en kan u de beschadigde riolering herstellen.

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.