Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Heeft u regelmatig problemen met of verstoppingen van uw riolering? Dan zetten wij onze camera-inspectie in. Met deze camera gaan we op zoek naar lekken in uw riool of afvoerbuis om te kijken wat er juist aan de hand is.

camera inspectie rioleringMet deze inspectiecamera kunnen we de toestand van uw riolering controleren, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij camera-inspectie kunnen we verschillende soorten problemen opsporen:

  • lekken of breuken in uw riolering en afvoerbuizen
  • ingegroeide boomwortels
  • tegenhelling of waterstagnatie door verzakkingen

Dankzij onze camera-inspectie bespaart u heel wat kosten. Het is niet nodig om de hele riolering op te graven om problemen op te sporen. De herstellingswerken kunnen gericht worden uitgevoerd met een minimum aan hinder.

Van de camerabeelden kunnen video's en foto's worden gemaakt. Deze zijn perfect bruikbaar uw verzekeringsmaatschappij en voor het stellen van een betrouwbare, nauwkeurige diagnose voor de hersteller.

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.