Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Traceren van afvoerbuizen, riolering en verdoken putten

Vooraleer u veilig grondwerken of verbouwingswerken kan beginnen, is het belangrijk de exacte lokatie te weten van ondergrondse leidingen en rioleringen. Deze gegevens zijn zelfs bij recente woningen vaak niet beschikbaar.

Door onze Navitrack Scout leidingdetector detecteren en traceren we al uw ondergrondse afvoerleidingen en rioleringen. Het is ook mogelijk om de locatie van verborgen putten aan te duiden. Dankzij deze techniek brengen wij uw leidingen in kaart zonder breek- of grondwerken.

Na het opsporen en de detectie hebt u een duidelijk beeld waar en hoe diep uw afvoerbuizen en riolering zich bevinden. Bovendien bepalen we hiermee de exacte locatie van een breuk of verzakking.

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.