Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Leegmaken van septische putten

Veel recente woningen beschikken over een septische put. Deze is in sommige gemeenten immers verplicht. Een septische put moet wel periodiek leeggemaakt worden.

Een septische put zorgt er voor dat vaste stoffen (toiletpapier, uitwerpselen, ...) gescheiden worden van het afvalwater. De vaste stoffen bezinken in de septische put en worden deels bacterieel afgebroken. Op die manier voorkomt men verstoppingen in het openbaar rioleringsstelsel.

De septische put moet echter regelmatig leeggemaakt worden omdat niet alle vaste stoffen afgebroken worden. Wij trekken de put niet enkel leeg, we spoelen de put ook, zodat al het sediment op de bodem ook mee afgevoerd wordt. Hierdoor zal uw septische put veel langer zonder problemen blijven.

Een overvolle septische put manifesteert zich vaak door:

  • een onaangename geur
  • het borrelen van het toilet
  • verstopping van uw afvoerleidingen

Wij beschikken over het nodige materiaal om uw septische put op een professionele manier te ledigen en te reinigen. Het afval wordt afgevoerd naar een erkend verwerkingsstation.

Kan u uw septische put niet vinden? Wij kunnen uw afvoerbuizen en septische put opsporen door onze Navitrack Scout leidingdetector.

 

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.