Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Geurhinder opsporen

Hebt u last van geurhinder in uw woning of bedrijf? Een klein lek in de riolering kan voor een onaangename geurhinder zorgen.

Indien u na het grondig reinigen van de riolering en ruimen van de putten nog steeds geurhinder ondervindt, kunnen wij de oorzaak snel opsporen door het gebruik van een rookgenerator. 

Lekken in afvoerleidingen, rioleringen, toezichtputten, e.d. zijn zonder graaf- of breekwerk te localiseren met behulp van onze rookdetectieapparatuur. Er wordt een onschadelijke rook in de leidingen geblazen waardoor er overdruk ontstaat. Scheuren en gaten in leidingen worden op die manier visueel zichtbaar gemaakt.

Vaak is een minimale barst , slecht afgedichte put of rubberdichting tussen buizen de oorzaak van de geurhinder.

Het lek in uw afvoer wordt zo vakkundig opgespoord en de geurhinder kan worden opgelost.

 

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.