Ontstoppen - Reinigen - Ruimen

Reinigen van rioleringen

Voor u het weet slibben riolen dicht met bladeren, takjes, steentjes, zand, e.a. U loopt een grote kans dat u te maken krijgt met verstoppingen van uw riolering. Laat daarom periodiek uw riolering en afvoerbuizen reinigen.

Wij reinigen uw riolering met hoge druk en maken de wanden van uw afvoerbuizen weer helemaal schoon. Het losgekomen afval wordt door onze vacuümwagen weggezogen.

Door het regelmatig reinigen van uw riolering vermijdt u problemen. Is uw riolering verstopt, dan zorgen wij dat deze ontstopt wordt (zie riolering ontstoppen).

Bij werken aan de riolering en onderhoudswerken aan tanks en putten gebruiken wij opblaasbare rioolafsluiters indien de riool tijdelijk moet afgesloten worden.

Opblaasbare rioolafsluiters zijn opblaasbare rubberen cilinders. Die moeten de juiste diameter hebben en op de juiste druk worden gebracht om optimaal te kunnen functioneren. Ze zijn geschikt voor werkzaamheden aan rioleringssystemen volgens Euronorm NEN-EN 1610. Opblaasbare rioolafsluiters verzekeren een perfecte afdichting en hebben een hoge tegendrukweerstand.

Bel naar  054 414 378  of vul hieronder uw gegevens in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om een zo correct mogelijke prijsberekening te kunnen maken is het belangrijk om uw adresgegevens volledig in te vullen. Vul ook de gegevens van uw regenwaterput of septische put in indien relevant.

Septische put
liter
Regenwaterput
liter
Opgelet: het kiezen van een onmiddellijke interventie is niet vrijblijvend. Bij het kiezen van de optie "onmiddellijke interventie" ga je daadwerkelijk over tot het bestellen van een betalende interventie.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.